Tandartspraktijk Janssen De Poort
De Poort 1, 3991 DX HOUTEN Tel 030 635 17 17

   

 

 
     Wie zijn wij?
 
 

 

 

Tandarts DR P.T.M. Janssen: denken in oplossingen


Oktober 1989 startte ik mijn tandartspraktijk aan de Haag 62 te Houten, een solopraktijk met als specialisme: de parodontologie (behandeling van tandvleesontstekingen) en de implantologie in samenwerking met het Antonius ziekenhuis afdeling kaakchirurgie. Het belangrijkste deel van mijn werk bleef en dat was ook mijn keuze: de algemene tandheelkunde in de vorm van controles, vullingen, kroon- en brugwerk etc.

De praktijk groeide snel en in 1993 trad Marco Cune tot mijn praktijk toe, op dat moment werkten wij beiden parttime in het onderzoek aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Wij beiden waren toentertijd al gepromoveerd tot doctor in de tandheelkunde op ons onderzoekswerk.
Vanwege ruimtegebrek verhuisden wij in 1997 naar De Poort 1 te Houten zo ontstond tandartsenpraktijk De Poort, vanaf dat moment introduceerde ik ook de orthodontie tot mijn expertise.
De praktijk werd in 2010 verbouwd en gemoderniseerd, twee mondhygiŽnistes deden hun entree. Onze praktijk groeit de laatste jaren steeds verder door.

 

Mondhygieniste Mascha Peters: preventief werken eerste winst

Mascha Peters is in 1996 afgestudeerd als mondhygiŽniste op de opleiding in Nijmegen.

Ik heb een dochter van 15 jaar en een zoon van 11 jaar.

Mijn hobbyís zijn lezen, sporten en met het gezin heerlijk skiŽn in Oostenrijk.

Ik vind mijn werk nog steeds erg leuk om te doen, ik ben nauwkeurig en ik probeer mijn patiŽnten altijd te motiveren iedere dag goed voor hun gebit te zorgen.

   
   
   
 
 
   
 
 
   
 
      
Een deskundige oplossing voor elk gebitsprobleem