Tandartspraktijk Janssen De Poort
De Poort 1, 3991 DX HOUTEN Tel 030 635 17 17

   

 

 
     Wie zijn wij?
 
 

 

 

Tandarts DR P.T.M. Janssen: denken in oplossingen


Oktober 1989 startte ik mijn tandartspraktijk aan de Haag 62 te Houten, een solopraktijk met als specialisme: de parodontologie (behandeling van tandvleesontstekingen) en de implantologie in samenwerking met het Antonius ziekenhuis afdeling kaakchirurgie. Het belangrijkste deel van mijn werk bleef en dat was ook mijn keuze: de algemene tandheelkunde in de vorm van controles, vullingen, kroon- en brugwerk etc.

De praktijk groeide snel en in 1993 trad Marco Cune tot mijn praktijk toe, op dat moment werkten wij beiden parttime in het onderzoek aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Wij beiden waren toentertijd al gepromoveerd tot doctor in de tandheelkunde op ons onderzoekswerk.
Vanwege ruimtegebrek verhuisden wij in 1997 naar De Poort 1 te Houten zo ontstond tandartsenpraktijk De Poort, vanaf dat moment introduceerde ik ook de orthodontie tot mijn expertise.
De praktijk werd in 2010 verbouwd en gemoderniseerd, twee mondhygiŽnistes deden hun entree. Onze praktijk groeit de laatste jaren steeds verder door.

 

Tandarts Henk Gadellaa: de patiŽnt centraal


Collega Henk Gadellaa is maart 2014 de praktijk komen versterken.
Jarenlang heeft hij in Duitsland een eigen praktijk gehad maar kreeg toch heimwee en keerde terug naar zijn geboorteland. Nu werkt hij als tandarts in een praktijk in Delft en Zeist en sinds enige tijd ook in De Poort. 
Met veel plezier werk hij al weer enige tijd in Tandartspraktijk De Poort. Tandarts Gadella is niet alleen een ervaren tandarts, maar hecht ook veel waarde aan klantcontact.  Tandarts Gadella past daardoor goed in het team. De patiŽnt van zijn problemen afhelpen en liefst met een duurzame oplossing, zodat ze vrolijk en tevreden de praktijk verlaten.

 

 

 

 

Mondhygieniste Lisette van den Brandt: preventief werken eerste winst

   
   
   
 
 
   
 
 
   
 
      
Een deskundige oplossing voor elk gebitsprobleem