Tandartspraktijk Janssen De Poort
De Poort 1, 3991 DX HOUTEN Tel 030 635 17 17

   

 


Tandarts Dr P.T.M. Janssen
 

Expertise

         
 

 
De juiste beslissingen
Onze deskundigheid ligt op het gebied van de algemene tandheelkunde, de esthetische tandheelkunde, de behandeling van tandvleesproblemen, de implantologie en de orthodontie. Juist deze afwisseling in expertise geeft een bredere dimensie aan het vak van tandarts! Belangrijk is om steeds in overleg met de patiŽnt de juiste beslissingen te nemen. Het uitgangspunt is een duurzaam gezond en fraai gebit.

Je tanden als visitekaartje
Om je tanden mooi te houden hebben we de een thuisbleek methode. Dit wordt toegepast door de patiŽnt gedurende de nachtelijke uren tijdens de slaap en voor maximaal drie weken achtereen. De balieassistente kan u informeren over de werkwijze.

De juiste materialen ťn de juiste kleur
Bij het gebruik van witte vulmaterialen kunnen deze sterk verschillen in kleur en in transparantie. Door de juiste tandkleuren te combineren zijn de behandelde tanden niet te onderscheiden van echt. Zo benaderen we de werkelijkheid het beste met de mooiste resultaten, gelijk een kunstschilder dat doet door gebruik van transparante kleuren.

De nieuwste technieken
Wij werken met de nieuwste technieken, zoals vol-keramische kronen en bruggen, waarbij je op de voortanden niet meer die grijze randen krijgt langs het tandvlees. Ze worden uit Zirconium gefraisd.
Bij een verloren tand werken we met etsbruggen waarbij de verloren tand aan de buurtanden gelijmd wordt. Dit is een veel goedkopere en meer esthetische oplossing vergeleken met bruggen.
Als implantaten werken wij met de merken Straumann en Astra. Met deze implantaten kun je je gebit zorgeloos en duurzaam uitbreiden.

   
   
   
 
 
   
 
 
   
 
      
Een deskundige oplossing voor elk gebitsprobleem